Отново ще избираме най-красивата омъжена жена на Бургас

Конкурсът за красота Мисис Бургас 2023 г ще се проведе, по традиция, през март в навечерието на красивия християнски празник Благовещение.

Домакин на престижното издание за красота ще бъде емблематичния за Бургас х-л „България“. Записванията на желаещите дами да се впуснат в това невероятно изживяване вече започнаха. 

Всяка жена, която има желание да участва в надпреварата за най-красива омъжена жена на Бургас може да направи това на електронната поща на конкурса Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. , както и чрез официалната страница на конкурса във Фейсбук- Мисис Бургас. Записванията продължават през месеците януари и февруари. 

При заявяване на участието си в конкурса, дамите трябва да предоставят кратка характеристика за себе си, снимки и актуален телефон за обратна връзка. След изтичане на срока за кандидатстване, с допуснатите до кастинг ще се свържат от екипа на Мисис Бургас и дамите ще бъдат поканени на среща, на която ще бъдат разяснени условията на конкурса, както и отделните етапи на провеждането му.

Както всяка година Мисис Бургас има своята социална кауза. В поредното издание на конкурса, който през 2023 г ще се проведе за осма, поредна година, участничките ще бъдат обединени отново в полза на бургаските майки. Каква точно ще бъде каузата, зад която ще застане Мисис Бургас 2023 г, организаторите, засега, пазят в тайна. След приключване на кастингите за конкурса официално ще стартира и социалната кампания.

Конкурсът Мисис Бургас е събитие, обединяващо жени с големи сърца, в различни социални каузи. През годините на своето провеждане, дамите участнички и финалистки, успяха да помогнат на семейства с репродуктивни проблеми, на жени, борещи се с тежки онкологични заболявания, организираха кампания за превенция срещу рак на гърдата, помогнаха на десетки социално слаби семейства и деца от уязвими групи и др. Нека заедно да изберем най- красивата омъжена жена на Бургас на 23 март от 19.00 ч в Конферентния център на хотел „България“.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови