Братя Мангасариян идват в Бургас

"Братя Мангасариян" се събират отново след години пауза. Те ще пеят заедно на 17 февруари, а домакин ще им бъде клуб култовият „Модерен театър”, превърнал се в предпочитано място за изява на все повече родни музиканти. 

Зюмбюл (Силвестър Силвестров), Кулю (Владислав Петров) и Среброто (Александър Сано) ще се изявят в собствения си стил - манга хип-хоп, както самите те го наричат. 

Този път обаче парчетата им ще имат нови аранжименти. На сцената с тях ще бъде и групата High time. Ще звучат хитовете им „Теро-реро”, „Бай Мангау” и още много други.

След безапелационният успех на концерта им в столицата и множество запитвания на феновете им от цялата страна, култовата група тръгва на национално турне.

„Събираме се по покана на организаторите и сме приятно изненадани, че има хора, които искат да ни видят на тези концерти. На сцената няма да сме само тримата, а с нас ще бъде групата High time - страхотни музиканти, които имаме щастието да застанат зад нас. 

Те могат да направят така, че малоумната ни музика да звучи като „Куин“ (смее се). Ще имаме изцяло нови аранжименти на всичките си парчета и ще бъдат в лайв версии“, споделя Александър Сано и допълва, че ще има много изненади за публиката.

Сега Братята отново се събират, а всичките им фенове ще могат да се насладят на шоуто, което подготвят на 17 февруари клуб „Модерен театър”  от 22:00 ч. Вратите отварят в 21.30.

За събитието не се правят резервации. 

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА НА БИЛЕТИ /20 лв./  НА КАСАТА НА НХК И НА МЯСТО ПРЕДИ НАЧАЛОТО НА КОНЦЕРТА /25 лв./

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТЕЛ. 0894/898-098

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови