Избраха новата най-красива омъжена жена на Бургас

Новата носителка на титлата Мисис Бургас е на 24 години и е най-младата участничка в тазгодишния конкурс за красота. 

Татяна Ламбова спечели безапелационно сърцата на журито и грабна короната. Мисис Бургас 2023 е щастливо омъжена и е майка на 11-месечно бебе. Русокосата красавица е петкратен шампион на България по спортни танци, била е в топ 10 в класацията за спортни танци за двойки в света за 2016 г. 

В момента коронованата мисис завършва своето образование в Национална спортна академия със специалност спортни танци. Татяна обожава танците и всяка свободна минута се отдава на любимото си занимание. Новата носителка на короната подкрепя редица благотворителни кампании, като основната и кампания като носителка на титлата Мисис Бургас 2023 е осигуряване на храна и подслон за бездомните животни, както и борбата с насилието върху тях. 

Новата Мисис Бургас 2023 ще представи страната ни на международния конкурс Мисис Планет 2023, който ще се проведе в Мексико.

Първа подгласничка на Мисис Бургас 2023 стана Теодора Иванова на 42 години. Тя е майка на две деца и любяща съпруга. Работи като консултант в една от най-големите агенции за недвижими имоти в морския град. Теодора ще представи града ни на националния конкурс Мисис България през есента в столицата. 

На трето място журито класира Диана Велева. Тя е на 39 години, майка на две деца и бизнес дама. Диана развива своя собствена концепция в ресторантьорския бизнес.

С корона от конкурса Мисис Бургас си тръгна и Дияна Койчева, красавица спечели титлата Мисис Бургас Туризъм Интернешънъл 2023 г. Тя ще представи страната ни на друг международен конкурс - Мисис Интернешънъл Туризъм. 

С приза лице на публиката бе отличена преподавателката по физическо възпитание и спорт Виолета Скочева.

Ослепителните участнички в конкурса Мисис Бургас 2023 дефилираха в тоалетите от най-новите колекции на известния бранд ДиКа и бургаската дизайнерка Мария Диомова.

За да бъде още по-приказна атмосфера в залата се погрижиха малките и изключително талантливи балеринки от Балетната школа за принцеси на Даниела Туртуманова.

По традиция участничките в конкурса Мисис Бургас подкрепят благотворителна кауза. Тази година социалната кауза на конкурса за красота е продължение на кампанията на носителката на титлата Мисис България 2022 Гергана Станчева. Красавицата поема първа инициативата, проектирайки, изработвайки и монтирайки първите пейки за кърмещи жени в родния ѝ град Ямбол. 

Каузата за нея е лична, тъй като тя самата е изпитала необходимост от такъв тип съоръжение, ставайки майка преди малко повече от година. Така, първите специално проектирани пейки за майки кърмачки с повивалник и подлакътници биват монтирани в Ямбол.  

Вторият град, в който красавицата инициира поставянето на такава пейка е Пловдив. Бургас ще бъде поредният град, който ще има такъв тип съоръжение, благодарение на участничките в конкурса Мисис Бургас, които застават зад каузата.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови