Вижте Благо Джизъса в комедията «Спанак с картофи»

Премиерата на забавната постановка в Бургас е на 8 август от 20,30 часа в Летния театър

На 8 август (вторник) от 20:30 часа на театралната сцена в Бургас ще изгрее нова звезда. Популярният футболист и плейбой Благой Георгиев ще се включи в каста на супер забавната постановка „Спанак с картофи“, която е на много близка за него тема - футболната. 

Комедията на ДТК „Константин Величков“ – Пазарджик ще бъде показана премиерно в Бургас, на сцената на Летния театър. Събитието се осъществява с помощта на Културна организация „ Арт ателие“ и неуморната Маруся Русева.

„Спанак с картофи“ на Золтан Егреши е с режисьор Богдан Петканин и е за всички, които искат да се посмеят от сърце. Безумно смешна и същевременно интелигентна, тази съвременна комедия със специфичен балкански привкус е световен хит. 

Поставяна е на сцените в повече от 23 страни, сред които популярните с футболните си страсти Германия, Чехия, Италия, в които този спорт е религия и огледало на живота - от политиката до псуващия фен.

В ролите, публиката в Бургас ще види Иво Аръков, Антоан Петров, Кирил Ефремов, както и специалната гост – звезда: Благо Джизъса. 

Какво се случва, когато трима футболни съдии забъркат истинска балканска „манджа“ от забавни ситуации? Елате да разберете на 8 август. 

Билетите са в продажба на каса „Часовника“ и в мрежата на Ивентим и Грабо. 

За резервация и повече информация 0894 898 098 Маруся Русева, организатор „Арт ателие“.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови