Менюто на W.A.S.P. – биохрани с водка и кубински ром

Легендарната група W.A.S.P. , която ще изнесе концерт в Бургас след броени дни ще наблегне на здравословните храни, обилно полети с качествени високоалкохолни напитки. Те ще забият в Летния театър на 4 август от 20 часа. 

 

За престоя си у нас музикантите са поръчали здравословно меню с бяло пилешко месо и риба на пара, био зеленчуци, пълнозърнест хляб и свежи салати. В листа с напитки са включени висококачествени бели и червени вина, 2 бутилки първокласна водка, енергийни напитки без захар, кубински ром и пресни плодови сокове. В менюто на групата трябва да има и много разнообразни сладкиши, червени сладки ябълки, бяло грозде без семки, прясна салца, голямо плато със сирена, галон обезмаслено мляко и слънчогледови семки. За сцената Блеки Лоулес и компания искат само 24 бутилки минерална вода със стайна температура.

Подгряващите банди за вечерта са "Аналгин" и италианската тежка машина "Scala Mercalli". 

W.A.S.P. ще пристигне в Бургас в деня преди концерта и ще бъдат настанени в един от най-луксозните хотели в морския град. На 5 август бандата заминава за Испания, къдетo е поредната дата от голямото им турне "30 Years of Thunder".

Добавете коментар


Защитен код
Обнови