Бургаската банда „Шантаж” подгрява Дичо от Д2

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Знаменитият Концерт на възглавници за деца и родители гостува за първи път в Бургас .Водач  на музикалния ансамбъл ще е Ян Дунев – тромпетист и бургазлия. С него са още Илиян Тиков (тромпет), Михаил Михайлов (валдхорна), Явор Костов (тромбон) и Георги Илиев (туба). Шоуто започва в петък /6 юни/ от 18 часа в градинката до Пантеона, а програмата е подходяща за всички любители на музиката, без ограничение на възрастта.

Уникалното на този концерт е не само мястото на провеждане, но и възможността всички да се включат в музикалната програма с наличните у дома дайрета, маракаси, кастанети и други перкусии. За тези, които не разполагат с подобни, час преди концерта – от 17 часа, ще се проведе специална Работилница. Това е възможност родители и деца заедно да изработят най-красивите и звучни ръчно направени инструменти, с които публиката да участва в програмата заедно с музикантите.

 Тази година музикалното напрежение при Пантеона в Морската градина отново ще е високо, а посланик на доброто настроение ще бъде един от най-обичаните български музиканти – Дичо. Заедно с „Горещ пясък“ в неделя /8 юни/ от 19 часа, певецът  ще накара публиката да се потопи изцяло в магията на хубавата музика. За да подготви феновете за музикалното шоу, от 18 часа бургаската банда "Шантаж" и група "Авалон" ще демонстрират своя талант.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови