Лили Иванова превзема Кремъл

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Легендата на българската естрада е на път да превземе руската столица, като предстоящият й концерт е в сърцето на Москва, в самия Кремъл. Поканата за концерта е от нейният  страстен обожател и голям почитател руският милионер Леонид Жаботински.

 Прочутият в миналото щангист изпитва и много топли чувства към Лили,които не крие и продължава да се надява, че БГ примата ще откликне на чувствата му.

Преди две години се заговори,че  той е предложил „ръката и сърцето си“ на родната прима,но  тя отрече тези слухове и заяви, че с милионера са „само приятели“. "Нямам намерение да вдигам сватба, защото в това няма никакъв смисъл", отсече тогава Лили. Тя споделила пред свои музиканти, че никога не се е чувствала толкова обичана, колкото при това предложение. "Бяхме в Москва на рождения му ден. В същия ден той ми подари уникално яйце Фаберже и златна монета с лика на Николай Втори. Яйцето беше изработено от 24-каратово злато и диаманти. А във вътрешността му се криеха малка бутилка с истинска императорска водка и четири чаши. Сигурно струваше минимум пет цифри. Вместо аз да му подаря нещо, той ми направи изненада", разказала развълнуваната певица. 

Руският рицар на Лили Иванова е подготвил доста приятни изненади и сега, но родната звезда остава вярна на професионализма си и се подготвя сериозно за предстоящотото участие в  Москва.

  

Добавете коментар


Защитен код
Обнови