БГ мацки в горещ конкурс

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Сексбомбите на Балканите ще обиколят два континента след най-горещото събитие на годината – „Нощта на Сексбомбите“, което ще събере разкрепостени хубавици от политиката, екрана и модния подиум на 11 април. 

 

Най-желаните жени ще получат зашеметяващи награди - 7-дневна парти-ваканция в града на олигарсите – Лондон. Освен това - 7-дневна почивка в Анталия, СПА-уикенди във Велинград, Хисаря, Слънчев бряг и Струмица, Македония.

Сред номинираните са и нашумелите с голите си фотосесии и попаднали в държавната администрация и политиката Малта Пандева, Евдокия Христова и Елена Бончева, както и топмоделите Ирен Онтева и Миглена Николова, фолкдивите Лияна и Джорджия, прославилата ни отвъд Океана Анита Мейзер, русото изкушение от "Сблъсък" Алина Дуарте, изкусителките от "Комисията Павлов" Габриела Радославова и Джулияна Гани, неустоимата плеймейтка Ивелина Прунова, любимката на Устата - танцьорката Гери Аролска, Мис Естествен бюст Кателина Гатева, транссексуалните дебютантки в Нощта на Сексмбомбите 2014 - силиконовата певица Никол и еротичната танцьорка Дона Фокс и много други. 

Звездите в "Нощта на сексбомбите 2014", която ще се проведе в популярен столичен клуб, ще бъдат озарени от огън и блясък, а гостите ще се забавляват с неотразимите водещи, звуците на световната музика, еротични танцьорки и балет.

 

 

 

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови