Рут Колева се вихри в бургаски бар

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

От днес Рут Колева тръгва на пролетно турне в пет български града като първата й спирка е в пловдивския клуб  Мармалад. Турнето ще завърши с голям купон в бургаския Бар Без име.

Концертната обиколка е посветена на актуалния втори албум на певицата -  „RUTH“, който ще бъде представен пред публиката в страната. От края на 2013 година, когато беше премиерата на диска, той вече се разпространява в повече от 20 страни по света, както и онлайн.

Наскоро Рут направи подарък на почитателите си като пусна за безплатно сваляне ремикса на парчето „Turn This Around“, дело на лондонския диджей и продуцент Ерик Лау . Скоро певицата ще зарадва феновете и с нова песен на български, към която предстои да заснеме и клип.

Концертите в пролетното турне на Рут продължават от 5-ти до 19-ти април и обхващат Пловдив, Русе, Варна, Велико Търново и Бургас. Ето и точните дати и места:

5 април - Пловдив - Клуб Мармалад

11 април - Русе - Клуб MAX

 12 април - Варна - Vintage 33

 17 април - Велико Търново - Клуб Melon

 19 април - Бургас - Бар Без Име 

 Едновременно с концертите от турнето, за Рут месец април е свързан и с друго голямо събитие, което ще изненада приятно публиката. На 26 април, един специален лайв ще я събере на сцената на клуб „Терминал 1“ с други две прекрасни дами - Белослава и Миленита.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови