Тази Lada 2107 се продава за... 9 000 €

Любоптиното в случая е, че тази Lada не се продава на територията на необятната руска шир. Обявата е публикувана в немското mobile и е от малкия град Нойхофен в южната част на Франкфурт на Майн.

Така всеки европеец може да стане собственик на тази спортна кола, базирана на ВАЗ-2107 от 1990 година. Въпросният тунинг проект дори има собствено име. Названието му е Madonna и е изписано директно върху предното стъкло.

Кой така цинично осквернява името на Богородица, не е ясно, защото в момента бялата Lada стои на сайта на голям продавач на употребявани автомобили. Между другото, Volkswagen Golf GTI се продава от същата автокъща за хиляда евро по-скъпо, но немския хот хеч не е произведен през 1990 г., а през 2012 г., но кой ще забележи тази "сива мишка" на фона на такова руско великолепие?

С масивен бодикит от неизвестно тунинг студио, двоен ауспух, немски лети джанти Brock и дори задно антикрило - къде без него по германските аутобани, когато под капака има 75 конски сили - тази Lada се продава за сумата от 9 000 евро.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови