Руснаци снимат филм за Ванга в пълна секретност

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

У нас се снима нова тв сага за Ванга, която отсега се очертава като размазваща конкуренция на руския филм “Вангелия”, излъчван отскоро и по БНТ и предизвикал медийния протест и обвинението в плагиатство от страна на най-близката роднина на покойната пророчица - нейната племенница Красимира Стоянова. 

 

Пред камерата на младите московски телевизионери Сергей Никифоров и Евгений Ломовцев от водещ руски национален тв канал вече застанаха куп бележити българи, ако използваме този позабравен израз, за да разкажат, изиграят и изживеят отново своите впечатления от контактите си с Ванга, съобщи „Шоу“. 

Един от тях е Любомир Левчев, който макар и претърпял една неуспешна операция на крака и в очакване на втора интервенция, намери сили и вдъхновение да сподели неизречени и неписани досега спомени за многобройните си срещи с феномена от Рупите. 

Светлин Русев също склони да отговори на нелицеприятните въпроси за отношението на БПЦ към незрящата ясновидка и за каноничността на изрисуваните от него икони в храма, построен по волята и със средствата на Ванга. 

Руснаците могат да се гордеят, че са направили няколко безапелационни “удара”, които ще им осигурят солидна преднина пред конкуренцията. По тяхна покана преди броени дни в родината се е завърнала най-известната БГ ясновидка в странство - Ваня Станева, която от 19 години живее в Лондон. В момента русата дама в тотална секретност от медиите пребивава в Петрич, където заедно с телевизионерите от Москва обхожда “местата на Ванга”.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови