Шофьор от Руенско предизвика верижна катастрофа на пътя Айтос – Бургас

Трима са потрошени и в бургаската болница

На 12 февруари т.г. около 19.00 ч. по пътя Айтос – Бургас, на километър след разклона за с. Съдиево, водачът на «Фолксваген Поло», Ю.М., 62-годишен от с. Каменяк, община Руен предприема неправилно изпреварване при насрещно движение, като блъска отпред вляво л.а. «Фолксваген Голф», управляван от 21-годишния Е.Т. от с. Мъглен, община Айтос. 

От удара «Поло»-то се завърта и блъска движещия се след него в същата пътна лента и посока  «Ауди А 4», управляван от 60-годишния Т.Ж. от Бургас, като «Ауди»-то минава през канавка и спира в крайпътна нива. 

От ПТП пострадали : водачът на «Фолксваген Голф» - Е.Т. /получил фрактура на лявата ръка, без опасност за живота, настанен в отделение «Хирургия» на УМБАЛ – Бургас под наблюдение/, водачът на «Фолксваген Поло» - Ю.М. /получил фрактура на дясното бедро, без опасност за живота, настанен в отделение «Хирургия» на УМБАЛ - Бургас под наблюдение/ и неговата спътничка – З.М. /получила фрактура на подбедрицата и контузия в областта на гръдния кош, без опасност за живота, настанена в отделение «Хирургия» на УМБАЛ - Бургас под наблюдение/.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови