Четирима пометени от автомобили на пешеходни пътеки в Бургас

Две деца, млад мъж и старица са били блъснати на пешеходни пътеки в Бургас, съобщиха от полицията днес. Инцидентите са станали вчера – 17 юли.

В 11.05 ч на улица «Янко Комитов», на пешеходната пътека срещу «Тих труд» в посока КАТ, л.а. «Опел Астра», управляван от 74-годишния С.Д. от Бургас отнема предимството и блъска преминаващата по пешеходна пътека С.Й., 16-годишна от Бургас.

Момичето е с контузия на главата, двете колена, десния лакет и десния палец на крака, без опасност за живота, прегледано и освободено за домашно лечение. 

В 14.56 ч на кръстовището на бургаските улици «Стефан Стамболов» и ул. «Дунав», л.а. «Субару Импресия», управляван от 74-годишния Г.Т. от Бургас, преминавайки на червен светофар, отнема предимството на пешеходците, преминаващи на зелен светофар, като блъска 14-годишния М.К. от Бургас и 27-годишния Д.Б. от Ямбол. 

М.К. е настанен за лечение в УМБАЛ – Бургас с комоцио, без опасност за живота, а Д.Б. е прегледан и освободен за домашно лечение. 

В 17.51 ч в района зад бл. 106 в ж.к. «Меден Рудник», л.а. «БМВ», управляван от 40-годишния Р.К. от с. Равна гора, при движение на заден ход блъска пешеходката К.П., 80 годишна от Бургас.

Пострадалата е с фрактура на лявата китка, без опасност за живота и е настанена за лечение в болница «Бургасмед».

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови