Бивш затворник се гаврил брутално с жени

Насилникът снимал личните карти на жертвите и след това ги изнудвал

На извънредна пресконференция в Бургас представители на Апелативна прокуратура, регионалната дирекция на МВР и Окръжна прокуратура-Бургас изнесоха потресаващи факти за престъпления срещу личността, извършени от бившия затворник Николай Паскалев срещу 3 проституиращи жени в района на Слънчев бряг.

"Престъпленията са извършени с изключителен цинизъм, граничещ с нечовешкото. След деянията са снимани личните карти на жертвите. Те са били заплашвани, че ако проговорят, ще претърпят, меко казано, неприятни последици върху себе си", каза прокурор Чинев.

Разплитането на престъпленията на бившия затворник е започнало след третия случай на изнасилване, потвърдиха от регионалната дирекция на МВР. Посочено бе, че една от жертвите дори е била накарана да изчисти къщата, в която е била изнасилена.

Жертвите на 43-годишния Паскалев са 3 проститутки на 22, 24 и 25 години. Те са съдействали на полицията за разкриване на престъпника. Две от тях са отведени в гориста местност, където били изнасилени. Третата пък е връзвана със свински опашки и изнасилена в гората край село Приселци. Тя е държана в плен от сутринта до обяд на другия ден.

От прокуратурата уточниха, че въпреки занятието на жените, те имат всички права и не може да бъдат подлагани на подобни гаври.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови