Общинските съветници Евгений Мосинов и Чанко Мирчев се срещнаха с управителя на Бургаския онкологичен център

В рамките на поредицата делови срещи, които провежда общинският съветник Евгений Мосинов с ръководители на търговски дружества и лечебни заведения,

днес той се видя и разговаря с  управителя на Комплексния онкологичен център д-р Христо Дечев.  На срещата д-р Дечев запозна съветниците с идеите си закупуване на нова техника за нуждите на медицинското  заведение. Обсъдена беше и идеята, която е на управителя на Онкодиспансера,  всички структури на центъра да бъдат събрани на едно място. Тъй като в настоящия момент  са разпръснати в няколко сгради и това създава определено неудобство. Така на предстоящото заседание на Общинския съвет/08.09.15/ , с подкрепата на съветниците от БСП , местният парламент  ще предостави терен за нова сграда на окноцентъра в района на ул. "Оборище". Дискутирана беше е идеята на Здравното министерство за обединяване в консорциуми на съществуващите онкоцентрове с Многопрофилни болници.

Кандидатът за кмет на Бургас Евгений Мосинов отбеляза, че Бургаският онкодиспансер ще се ползва от пълната подкрепа на общинската администрация и след местните избори, дори и да има промяна в досегашното управление.

Предстоят нови срещи на общинския съветник Евгений Мосинов и кандидат за кмет с представители на различни браншови и стопански организации в града.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови