Вижте изложбата на наркозавсимите от „Рето Надежда”

До 9 септември (сряда) ще продължи изложбата на сдружение „Рето Надежда” в залата за изкуство, образование и политика на ГЕРБ в Бургас.

През изминалите дни организаторите успяха да продадат повече от половината картини - дело на Людмил Манолов, който се е лекувал от наркозависимост в комуната на организацията. Избраните платна, които бяха закупени от бургазлии, са предимно с морски пейзажи. Събраните средства ще бъдат използвани за ремонт на покрива на една от работилниците в базата на комуната в местността „Отманли”. 

“Благодарим на ръководството на партията за предоставената възможност тази инициатива да бъде реализирана. За нас тя бе успешна и се радваме, че хората се отзоваха и помогнаха за каузата ни. Получихме и предложения за съдействие с различни строителни материали, които ще са необходими да възстановим покрива на една от работилниците. Използваме я за дърводелна, в нея лекуващите се от наркозависимост се учат да изработват различни артикули, чувстват се полезни и това помага за тяхното възстановяване и интеграция”, споделиха от сдружението. 

Благотворителната изложба може да бъде разгледана в залата на ул. „Конт Андрованти” 5 до следващата седмица. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови