Инициативата на ГЕРБ „Тон в Тон” събра родители и деца в Средец /снимки/

Събитието се проведе в новооткрития парк

Второто издание на фототур „Тон в тон” се проведе в Средец и предизвика голям интерес от страна на жителите му. То бе организирано от младежката структура на партията в града, а идеята за атрактивната фотосесия е на женската организация на ГЕРБ-Бургас. Събитието се проведе в новооткрития парк на „Трансграничен културен център за деца“.

Там фотографът Марчо Костадинов снима родители с деца, облечени в тон, с дрехи в еднакъв цвят. Те позираха пред фотообектива с оригинално облекло и кореспондиращ сатйлинг. Снимките продължиха близо 2 часа, а след приключване на инициативата, кадрите с лого, запечатали емоциите на семействата, могат да бъдат получени безплатно от фотостудиото на Марчо Костадинов.

Събитието бе уважено от областния лидер на ГЕРБ и народен представител Димитър Бойчев, както и от кмета и общински ръководител на партията в Средец инж. Иван Жабов. Преди началото на фототура те заедно Седад Балкъ, кмет на община Визе (Турция) откриха официално парка около Трансграничния център, обект по проект „Трансгранична младежка зона“ в гр. Средец, по „Програма за транс гранично сътрудничество /ИПП/ България – Турция № 2007CB16IPO008 – 2013 – 3. Преди година бе открита и сградата на самия Център. 

Димитър Бойчев поздрави кмета на града и администрацията за усилията този проект да бъде реализиран и пожела паркът и Трансграничният център винаги да бъде пълен с усмихнати деца, които да играят и да развиват таланта си. От своя страна инж. Иван Жабов благодари на екипа си подготвил, разработил и спечелил проекта, започнал да се строи преди 30 години и днес готов с модерна, европейска визия. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови