Свети Влас има кмет още преди изборите

Четирима са кандидатите за кмет в община Несебър.

Това са независимият кандидат Николай Димитров, издигнат от инициативен комитет, Александър Александров от ПП "НФСБ", Златко Димитров, ПП "ГЕРБ", и Георги Манолов - местна коалиция "Зора".

11 са листите за общински съветници на община Несебър. Кандидатите са издигнати от местната коалиция ПП "БСП" и ПК"Тракия", ПП "НФСБ", местна коалиция "Сила", ПП "Български социал-демократи" ПП "Движение 21", ПП "Земеделски съюз - Александър Стамболийски", ПП "ГЕРБ", местна коалиция "Зора", ПП "Море", ПП "АБВ", "Българска социал-демокрация". Общият брой регистрирани лица за кметове на кметства на общини и общински съветници са 158.

Свети Влас има само един кандидат за кмет на града и това е досегашният кмет Иван Йорданов Николов. Предстои тегленето на поредността на номерата в бюлетините.

Коментари   

#1 пешо 25-09-2015 20:58
който и да изберем все е подлога на софийските крадци и се отчита на местните велможи. уж имаме един от най-големите б1джети а не ни личи. щото крадат даже и с гъзовете си. а общинските съветници са малоумници със купени дипломи. глупаци които едно време едвам минаваха в по-горен клас с тройки по милост а сега взели да дават съвети в общината- ХАХАХАХА ясно е че са подставени лица!!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови