Защо д-р Митев си купи нова риза?

Селфито от предизборния плакат на Реформаторския блок влиза в новините на БТВ.

Телевизията събира нестандартни решения на партии и кандидати за кампанията за местните избори, които ще бъдат проведени на 26 октомври.

Водачът на листата с кандидатите за общински съветници от Реформаторския блок д-р Георги Митев, който е директор на БАБХ-Бургас, се притесни, че облеклото му е твърде неглиже за телевизия. Той бе облечен в тениска с номера на бюлетината на Реформаторския блок, когато екип на БТВ га заклещи на улицата за репортаж. Докторът обаче помоли за няколко минутна отсрочка и хлътна в близкия магазин, за да си купи риза. С д-р Митев бе и кандидатът от жк „Меден рудник” в листата на Реформаторския блок Тошко Иванов.

Най-яките предизборни плакати засега се очертават на Стоян Тончев, от Поморие и Антоанета Лазарова от село Гаганица, община Берковица.

Тончев е водач на листата за общински съветници на Партията на зелените в Поморие, но е от гражданската квота.  Негов е информационният сайт zadkulisite.com. На плаката си Стоян Тончев се сражава с октопод. 

Антоанета Лазарова е кандидат за кмет от БСП в село Гаганица, община Берковица. Дамата е с прическа и грим на японска гейша.

Автор Ирина Генова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови