ГЕРБ: Усетихме подкрепата на бургазлии! Гласувайте за бъдещето на Бургас

Използвах кампанията, за да слушам хората. Радвам се, че имах срещи във всички квартали, комплекси и села на община Бургас. Чух проблемите, чух и поздравления за развитието на Бургас, за проектите, които реализираме.

Това каза кандидатът за кмет на Бургас Димитър Николов, който успешно управлява града последните два мандата. Днес ГЕРБ официално закри предизборната си кампания, предаде репортер на burgasdream.com. Около шатрата до Часовника се събраха всички кандидати за общински съветници. Те направиха обща снимка с рамката, на която е изписано и мотото „Видими резултати за Бургас”.

„Чух и за по-малките проблеми – на конкретните улици, на конкретните междублокови пространства. Хората ми задаваха въпроси, свързани с инфраструктурата, екологията, здравеопазването, образованието и си правя совите изводи, че програмата, която предложих за управлението на Бургас през следващите четири години, е нужната и необходимата програма за Бургас. Не чух алтернативни програми и проекти. Може би, кампанията се концентрира повече върху кампанията за общински съветници”, каза Димитър Николов”, каза още Димитър Николов.

Водачът на листата Димитър Людиев допълни, че се е водила позитивна кампания, в която са успели да се срещнат с максимален брой бургазлии.

„Уверен съм, че желанието за развитие ще надделее над всички останали ангажименти и бургазлии ще отделят половин час, за да отидат до урните да дадат своя вот за бъдещето на Бургас. Бъдещето е по-важно и по-сигурно за Бургас, отколкото миналото му”, каза още Людиев.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови