Млади седесари призовават Реформаторския блок да останат единни

Младежката организация на СДС-Бургас призовава лидерите на партиите от Реформаторския блок да останат единни и на местните избори да се явят с обща регистрация.

„Мислим, че компромис в името на младите хора, които са бъдещето на България, би бил най-правилното решение. А и включването в предизборната надпревара поотделно ще е  стъпка в грешната посока и няма да доведе до така нужните реформи на местно и национално ниво”, казва  председателят на  МСДС-Бургас Дончо Златев.

Според младите седесари по-добрите резултати на изборите могат да бъдат постигнати по два основни начина. Първият е единната регистрация и излизането с общи листи за общински съветници в населените места. Вторият е разширяване на формата Реформаторски блок и присъединяване на традиционни партньори от дясното пространство.

Засега с позиция за обща регистрация са излезли две от партиите в Блока, като очакването е същото да направят и останалите.

 

„Mестният вот  се оказва най-големият тест  за единството на реформаторите. Явихме се заедно на изборите за Европейски парламент, както и на парламентарните избори. Остава още една стъпка, за да покажем, че оставаме заедно”, мислят Дончо Златев и колегата му Светослав Фос. Последният е най-новото попълнение в младежката структура на сините, която привлича все повече млади и инициативни хора.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови