Обявиха фотоконкурс "Бургас спортува"

Ръководителят на българската делегация в Групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел и Клуб “България за младите” към Гражданско сдружение ГЕРБ отправят поредното предизвикателство към любителите на фотографията.

На 1 август стартира второто издание на инициативата „Моят Бургас е моята Европа”, чието начало беше поставено миналата година. Тази година конкурсът е на тема „Бургас - европейски град на спорта за 2015 г.” и цели да провокира бургазлии да покажат с една снимка как виждат спортуващия Бургас и неговите жители. 

Голямата награда е повече от атрактивна – класираните на първите три места фотографии ще донесат на своите автори посещение на Европейския парламент, осигурено от Мария Габриел. Журито в състав Елена Фотева (фотограф), Мария Габриел и Красимир Кралев (председател на клуб „България за младите”) ще избере най-впечатляващите снимки, които да отличи с награда. 

Желаещите да участват в творческата надпревара следва да са пълнолетни граждани, учащи или живеещи в град Бургас. Препоръчително е снимките да са с размер 2000 Х 1500 pixels, като всеки може да участва с една снимка. Фотографията задължително трябва да бъде придружена от име и фамилия, телефон за контакт и възраст. С участието си в конкурса авторите се съгласяват да предоставят авторските си права върху снимковия материал за цели по усмотрение на клуб „България за младите”. 

„Летните месеци са повече от подходящи за интересни снимки, посветени на спорта. Бургас по традиция е домакин на множество състезания, голяма част от тях са свързани с водни спортове. Очакваме от бургазлии атрактивни фотографии”, споделят организаторите на конкурса. 

Крайният срок за участие в конкурса е 31 август. Фотографиите следва да се изпращат на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови