Айтоски търговци „изгоряха“ с наливен алкохол и нелегални цигари

Полицията удари магазини и частни домове

На 14 януари около 18.00 ч. служители от Районно управление - Айтос извършили проверка в магазин за плод и зеленчук, разположен на айтоската улица «Странджа», стопанисван от 55 годишния С.Ю. от Айтос, като намерили и иззели наливен алкохол /ракия/ с общо количество около 150 литра, разпределени в два платмасови бидона и две пластмасови туби. 

Намерени са две мерилки с множество празни PVC опаковки от 0,5 литра. 

Час по-късно е извършена проверка в частен дом, собственост на 57-годишния Х.А. от Айтос, на улица «Арабаконак», като намерили и иззели около килограм нарязан тютюн, без акцизен бандерол, 67 къса ръчно напълнени цигари, три машинки за ръчно пълнене на цигари и множество найлонови пликове. 

Извършена е проверка и в частна къща, обитавана от 44-годишния А.Ф. от Айтос, разположена на айтоската улица «Теменуга», като полицаите открили 83 кутии цигари /общо 1 660 къса цигари без акцизен бандерол/. В къщата на 38 годишната З.А. от Айтос, разположена на айтоската улица «Ружа», са открити и иззети общо 800 къса цигари без акцизен бандерол. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Айтос.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови