Заводът за радиатори в Айтос на търг за над 723 хил. лв.

Продава се производственият терен с площ от 2434 кв.м, находящ се в промишлената зона

Заводът за радиатори в Айтос е обявен за публична продажба от съдебен изпълнител Таня Маджарова. Търгът започва с начална цена от 723 251 лв.

Продава се производственият терен с площ от 2434 кв.м, находящ се в промишлената зона на Айтос, ведно с построената в него триетажна масивна сграда с разгърната застроена площ 1450.20 кв.м, с два самостоятелни входа от източната и западната фасада с административно-производствено предназначение.

Длъжник по делото е фирмата „Термолукс – радиатори” ООД, която е собственик на фабриката. Тя се управлява от бургаския предприемач Красимир Янкулов и съдружника му Красимир Апостолов.

В края на 2014 г. те направиха първа копка и на завода за фитинги в Айтос, който се намира на съседен до фабриката за радиатори терен. Проектът целеше разширение на досегашното производство на радиатори и създаването на ново. Идеята беше производствата да са взаимно свързани.

Срокът на публичната продажба на завода за радиатори е от 22 февруари до 22 март 2016 г., като наддавателните предложения се събират в Районен съд Айтос.  

Добавете коментар


Защитен код
Обнови