Марешки строи бензиностанция в Айтос

Варненският бизнесмен е намерил терен и в Бургас

Бензиностанция от веригата на варненския бизнесмен Веселин Марешки е почти готова. Нейното строителство в Айтос започна преди месец и според строителите до края на месец февруари тя ще бъде напълно готова. Първият пробив  на Марешки в Бургаско е на ключово място. Мястото е стратегическо и се намира на пътя на интензивния трафик на леки и товарни автомобили по пътя за Варна. Бензиностанцията се намира на изхода на Айтос в посока Руен и живеещите в съседство айтозлии всеки ден наблюдават скоростното й изграждане. Бензиностанция Петролиум се изгражда на частен терен. Според запознати варненският бизнесмен е получил отказ от община Айтос за общински терен.

Айтозлии се надяват, че новата бензиностанция ще започне да функционира в най-скоро време и ще предлага гориво  на по-ниски цени. Самият Марешки обяви преди дни, че горивата в неговите бензиностанции ще паднат с още 20-30 стотинки преди началото на летния сезон.

Пред финализиране е и сделка за частен терен, където Марешки ще построи първата си бензиностанция в Бургас. Той се намира в района на Северна промишлена зона. Интересът към Бургас  на варненския бизнесмен не спира дотук. Той има амбиция да построи и втора бензиностанция, като за място е избрал изхода към Слънчев бряг.

сн. Фейсбук

Добавете коментар


Защитен код
Обнови