Айтоският кмет си намери патерица

Потребителски рейтинг: 1 / 5

Звезда активнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ГЕРБ пита местните структури дали го харесват

Васил Едрев да бъде подкрепен от ГЕРБ за втори мандат като кмет на Айтос. Това е един вариантите, които се обсъждат в партията, каза областният председател Димитър Бойчев. Той подчерта, че все още не е минало общинското събрание и ще се изчака и мнението на местните структури, което е водещо, каза още бургаският лидер на ГЕРБ пред Радио Бургас.

За Едрев една подобна подкрепа е добре дошла,заради противоречивото отношение на айтозлии към неговото кметуване. Нерешените проблеми като безработица, лоша инфраструктура, незабележими инвестиции и незначителни за икономиката европейски проекти са сред негативите от мандата му, с които айтозлии се сблъскват всеки ден.

За ГЕРБ, обаче липсата на собствена кандидатура е знак за привържениците на партията,че няма кадри и липсва нужния авторитет в обществото. Като цяло липсата на собствена кандидатура е негативен знак за резултатите на предстоящите избори. Предложението Васил Едрев да бъде подкрепен от ГЕРБ ще бъде предложено за одобрение от местните структури на партията, които ако не го харесат, ще трябва да излъчат кандидат.

Едрев стана кмет на Айтос  преди четири години с подкрепата на ДПС, след като на балотажа тогавашният кандидат Ружди Хасан се отказа в негова полза. Сменяйки конете, айтоският кмет отново тръгва на едно мъчително, но предрешено състезание.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови