Костадин Марков: Жельо Вардунски е технократ, изумява ме с темпото, с което навлиза в работата

Хората от Трояново се възмутиха, че в общината няма линейка, а са закупени два служебни автомобила

„В общината не се работи на пълни обороти. Не мога да приема някой да казва – пуснахме проект по тази програма, но го отхвърлиха. Защо? Кметът не е слънце да разбира от всичко, но му трябва добър екип“, заяви кандидатът за кмет на Камено, подкрепен от ГЕРБ и Реформаторския блок Жельо Вардунски на събрание в Трояново.

Залата на чителището бе препълнена от хората от селото, които искаха да споделят нерешените си проблеми.

Вардунски обеща, че ако бъде избран, ще направи най-добрия екип от специалисти. Той увери хората, че има подкрепата на бургаския кмет Димитър Николов, както и на лоби от депутати, които ще му помагат.

„Ще бъда настойчив, ще бъда нахален, ще спя пред кабинетите им“, заяви Вардунски.

На събранието присъстваха и двама депутати - от ГЕРБ Диана Йорданова и от Реформаторския блок Костадин Марков.  

„Жельо Вардунски има подкрепата на двете политически сили, които управляват в момента – ГЕРБ и Реформаторския блок. Има покрепата на премиера Бойко Борисов. На мен не ми харесват пътищата и условията, в които живеете. Гласувайте за Жельо Вардунски, за да влязат европари в общината“, заяви Диана Йорданова.

„Жельо Вардунски е технократ. Изумен съм от темпото, с което навлиза в работата, вече поправя и мен като стане дума за европроекти“, обясни Костадин Марков, който преди да стане депутат бе зам.-кмет по строителството в Бургас и както обича да казва „всяка плочка е минала през сърцето ми“.

Кандидат за кмет на село Трояново е 21-годишният Лазар Танев от Реформаторския блок. „Подкрепете този млад човек Лазар Танев, защото в него е бъдещето. Гласувайте за новото начало в община Камено“, призова кандидатът за общински съветник от Реформаторския блок Димитър Которов.

Хората от Трояново се възмутиха, че в общината няма линейка, а са закупени два служебни автомобила. От 10 години досегашният кмет Стефан Бонев живее в Бургас и пътува до Камено и обратно. Кой плаща горивото, попитаха троянци.

Хората от селото обясниха, че имат два основни проблема – пътищата и улиците, както и питейната вода. Поне от 50 години не е ремонтирана улица в селото с изключение на една, която е асфалтирана през миналата година, споделиха те. С водата от чешмите пък вече и чиниите си не миели.

За доброто настроение накрая се погрижи ансамбъл "Фолклорен огън".

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови