Вижте новото разписание на автобусите Бургас - Камено

Готова е новата транспортна схема – много по-динамична и съобразена с нуждите на населението ще преобрази обществения транспорт в община Камено.

Тя ще бъде в сила от 29 април т.г. Маршрутът е съгласуван с община Бургас.

Въвеждането на новата схема бе една от главните точки в предизборната кампания на новия кмет на Камено Жельо Вардунски.

До този момент транспортът до Бургас и съставните селища бе неудобство за тях. По новия начин населението по-бързо ще стига до областния град.

Ето и часовете на тръгване на автобусите:

Коментари   

#1 Ж. Захариева 03-05-2016 16:08
Благодаря на кмета и на всички, които са участвали в съставянето на новата транспортна схема Бургас-Камено. Наистина е много по-динамична и с по-ефтини билети и карти!
Имам само една малка забележка - моето работно време и в делник и празник е до 20,00 ч в Бургас. С предишната фирма-превозвач имах пак неудобства и всичко беше за моя сметка. За съжаление това си остава пак като проблем. Вечер за прибиране от работа трябва да чакам повече от час за 21,15ч в делник, а за празник и почивен ден последния автобус е в 19,30ч и това отново е проблем....Ако пуснат в 22,30ч късен автобус, ще трябва да чакам по спирките повече от 2 часа вечерта.....
Много моля за автобус вечер и в делник и празник от Бургас в 20,00 или 20,15 или 20,30ч поне..........Б ЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ!!!
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови