Жельо Вардунски: Учете се, само така ще успеете (ВИДЕО)

Кметът на Камено Жельо Вардунски заяви, че образованието е сред основните акценти на работа на местната администрация.

В Деня на славянската писменост и култура той даде кратко интервю за Burgasdream.com и отправи своите приветствия към всички учители и ученици.

„Поздравявам всички учители, ученици и пенсионирани учители, защото за мен бивш учител няма. Искам да пожелая първо живот и здраве! На учителите – все с такова желание да продължават своята работа, защото тя е много важна за развитието на нашата нация. На децата – да се учат, да бъдат винаги целеустремени и да знаят, че само с учение ще постигнат просперитет”, подчерта кметът на Камено.

Той отбеляза, че се инвестират немалки суми в образователната инфраструктура, детските градини се поддържат на добро ниво, а всички училища са санирани.

„Предстои ни да се включим в една европейска програма, чрез която ще подменим ученическите пособия и мебелите в детските градини. Ние работим много тясно с училищните настоятелства, с директорите на училищата. Както знаете, те са на самостоятелна бюджетна издръжка, но ние се допълваме, винаги сме отворени и помагаме с каквото можем”, добави Вардунски.

*ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ С ЖЕЛЬО ВАРДУНСКИ ГЛЕДАЙТЕ ТУК!!!

Автор: Стиляна Божидарова
Видео и снимки: Стиляна Божидарова

Добавете коментар


Защитен код
Обнови