Жельо Вардунски: Много по-големи общини само мечтаят за това, което правим в Камено

Кандидатът за кмет за трети мандат на община Камено Жельо Вардунски откри официално предизборната кампания тази вечер в Културния дом.

Вардунски е и водач на листата на ГЕРБ в общината. Той представи отбора си от кандидати за общински съветници и кандидати за кметове на населени места.

„Преди 8 години, когато за първи път бях избран от вас за кмет знаех с какво се захващам, знаех и какво наследсво получавам. Исках да направя много, виждах, колко много има да се свърши и когато започнеш от някъде да поправяш разрушено или да градиш ново, имаш чувството, че никога няма да стане това, което толкова силно си искал.  

Но успяхме. Не аз, всички заедно да променяме тухла по тухла дома, в който живеем нашата община, нашият град, нашите села. Мечтата ми беше Камено да не се подценява, а ние да се гордеем с общината си.

Днес да се гордеем, че сме жители на тази община. Видях как с времето, само за няколко години, нашите населени места започнаха да се преобразяват. Преобразиха се още улиците, осветлението, материалните бази, но знам, че всичко започва от хората и техния социален живот.  Горд съм, че заедно затвърдихме това, за което в много по-големи общини могат само да мечтаят“, заяви Вардунски.

Емоционалното силно представяне на отговорния и експертен отбор на кандидата за трети мандат с номер 7 в бюлетината, беше подсилено от народните представители от ГЕРБ – Бургас – Галя Желязкова и Андрей Рунчев. Те заявиха своята твърда подкрепа на Вардунски и неговият екип от кандидати за общински съветници, заради активната работа, отговорното отношение и най-вече видимия ефект върху цялата община и жителите й.

„Всеки път, когато идваме в града и населените места, виждаме как след приключването на един обект, веднага се започва нов и именно това е смисълът и работата на едни общински кмет. Той трябва да създава добри условия, да развива населеното място и региона. Това прави и живота на неговите съграждани по-добър”, сподели Рунчев.

Жельо Вардунски представи свършеното в рамките на своя мандат, но акцентира на дейностите, които предстоят. Сред тях в селищата са изграждане на ВиК инфраструктура, поддръжка на Спешна помощ, асфалтиране на улици, помощ за местните самодейни групи, ремонти на общински сгради, изграждане на нови отводнителни съоръжения, системно почистване на речните корита и дерета, развитие на дейностите в Русокастро, развитие за култрно-историческия туризъм. 

Подобряването на пътната и инженерна инфраструктура в общинския център  е също сред приоритетите, а също и обновяването на културния дом, помощ и комуникация с неправителствените организации, ремонти на детската градина и прилежащите площи, както и на улици. Подмяната на техниката на БКС Камено и активно участие в Програмата за саниране и съдействие при документацията за сгради, избиращи зелена енергия. 

Той представи лично всеки един от кандидатите за общински съветници с мотива: 

Изключително съм горд, че познавам и ще работя с тези хора, защото те милеят за своята община и имат изключителен хъс да постигнат най-доброто. Те си дават сметка, че работата им е да служат на хората“.

7. ПП ГЕРБ

101. Жельо Василев Вардунски

102. Радослав Иванов Балтаджиев

103. Румяна Атанасова Сотирова

104. Мартин Желязков Желязков

105. Иван Георгиев Димитров

106. Божидар Калудов Стефанов

107. Петко Буранов Динев

108. Жечка Тодорова Тодорова

109. Милен Стефков Мирянов

110. Владимир Росенов Кижев

111. Красимир Георгиев Лимперов

112. Ваньо Щерионов Калпакчиев

113. Стефан Георгиев Иванов

114. Андон Атанасов Михайлов

115. Христо Тодоров Тодоров

116. Цвятко Стоянов Котев

117. Митко Пенков Найденов

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Добавете коментар


Защитен код
Обнови