Крадци разбиха приюта за кучета в Карнобат, задигнаха дори вратите

Приютът за бездомни кучета "Спаси ме" в Карнобат е бил разбит и ограбен до шушка, научи Burgasdream.com.

Безочливи крадци са се промъкнали тази нощ и са отмъкнали всичко, което им се е изпречило на пътя. Липсват вратите, кафе машината, микровълновата печка, в която се топли млякото за бебетата, дори парочистачките. За щастие, единственото, което не са опоскали бандитите, са кучетата, които са напът да останат на произвола на съдбата.

Проверка на Burgasdream.com показа, че приютът в Карнобат се издържа преди всичко от дарения. Във фейсбук редовно се публикува информация за направени постъпления, което вероятно е предизвикало интереса на крадците.

В момента приютът за животни има крещяща нужда от помощ – врати, прозорци и елементарни консумативи. Желаещите да помогнат, могат да се свържат със София Кръстева на тел: 0888 14 34 60.

Автор: Стиляна Божидарова

Коментари   

#3 Йолина 21-01-2016 13:02
А бе, какви хора сте вие се питам ? Винаги взимате от най-нямащите... .Не сте хора.....
Цитиране
#2 Марина Рачева 20-01-2016 07:43
Имам 1 прозорец,голям, от вратопрозорец,1 врата,имам донапренчета от дивани ,но съм от Бургас,ако имате превоз(аз нямам),ще ги дам
Цитиране
#1 Браво бе! 20-01-2016 05:02
Казах аз, че тоя фейсбук трябва да го закрият, ама всеки хидиот публикува всичко, ставащо в животеца му там. Това е и резултата. А охраната на приюта ще попитам - там сте, когато идваме да посещаваме животните и ни позовлявате да влезем с триста зора и уговорки. Къде сте, когато трябва да си вършите работата, вашата...
Цитиране

Добавете коментар


Защитен код
Обнови