Карнобатлии газят кал и прескачат локви

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Разкопани са улиците „ Никола Вапцаров”, „ Руси Данков, „ Драва”, „Страцин”, „ Стара планина”, „ Ропотамо” и ”  Йордан Йовков”. Дни преди Коледа работата по тях спря, а в началото на първата работна седмица строителните работници не се появиха.

На много от участъците има оголени тръби, други са зарити, но лошото време, дъждът и снегът ги превърна в кални локви, а преминаването по тях се оказа истинско изпитание .

Подмяната на водопроводите зависи от ВиК-Бургас, които трябва също така да монтират и съответните домови отклонения. Едва тогава община Карнобат ще се заеме с асфалтирането им. Кметът на Карнобат Георги Димитров е оптимист, че ще си свършат работата в срок, стига ВиК да успеят навреме с ангажимента си.

Ремонтните дейности и подмяна на комуникациите по градските артерии ще продължат и през 2015 година, като приоритетно ще бъдат обхванати улици с интензивен трафик.  

От спешен ремонт се нуждае четвъртокласния път с. Искра- с. Огнен, до разклона с пътя до с. Терзийско, пътят между селата Соколово и Драгово,защото е в изключително тежко състояние,както и  рехабилитация на пътна отсечка Екзарх Антимово- Смолник.

Голям проблем е и разбития до неузнаваемост участък с. Деветинци- с. Деветак. Той беше отремонтиран миналата година успоредно с изграждането на магистралата, но тежките 40 тонни камиони, които извозват инертните материали от кариерата в с. Деветак, разбиха настилката.  

Добавете коментар


Защитен код
Обнови