Карнобатлия е сред участниците в седми сезон на Фермата

44-годишният Кирил Михов, който е родом от Карнобат, е тазгодишен участник в реалити формата „Фермата“.

В момента той живее в село Гъбене, заедно със съпругата си и малкото им момиченце, и е актьор на свободна практика, съобщи karnobat-voice.com. Изиграл е стотици представления в страната и чужбина, но също така вдига чардаци, прави покриви, коси и гледа животни.

Не харесва новия дигитален свят, търси простотата на живота сред природата. Преди 6 години напуска града, за да живее в къща на 160 години от кирпич и камък в Габровския Балкан.

Кирил Михов е интелектуалец, творец, работяга и философ. Забавен и остроумен. Обича да спори, но само с опонент на неговото ниво. Във „Фермата“ акцентира върху две теми – за смазващото отношение на хората към околната среда и тази за ловците. Кирил казва, че недолюбва хората, които нехаят за природните ресурси и онези, които говорят за лова, без да познават същината му.

Целта на предаването е да мотивира зрителите да се завърнат към корените си и да си припомнят какви са истински ценните неща в живота – семейството, родната памет, живот по-близък до природата. Искрено се надяваме нашият съгражданин да успее да надвие останалите участници и да завоюва голямата награда.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови