Жителите на с. Черково искат пътища и интернет

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Владимир Крумов, който е и общински координатор на структурата на ГЕРБ-Карнобат и Рахим Ибрям посетиха и с. Черково. „Това са само част от хората, които направиха така, че да бъдат ремонтирани чешмата и автобусната спирка в центъра на селото.

Благодарим им, че работят за хората и изпълняват поетите ангажименти за разлика от останалите политически формации”, заяви кметът на селото Радостина Димитрова. През април тази година бяха отпуснати 1000 лв. от партийната субсидия за извършване на ремонтните дейности. 

„Тази поредна инициатива е част от амбицията ни да помагаме на малките населени места, където има проблеми с инфраструктурата. Водим позитивна кампания и поемаме ангажимент само за реално осъществими неща. Проблемите в страната и в частност община Карнобат, могат и трябва да се решат с помощта на средствата от  еврофондовете, които бяха спрени по време на управлението на предишното правителство.”, сподели пред присъстващите жители на с. Черково Владимир Крумов. 

Местните хора коментираха, че основните проблеми, пред които са изправени, са липсата на улично осветление, лошата инфраструктура, проблеми с комуникациите и липса на интернет. Те поставиха въпроса и за почистване на речното корито – кметският наместник неведнъж е търсил съдействие от кмета на община Карнобат за отпускане на средства за почистването му. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови