Арестуваха Динко заради побоя на просяк-измамник

Динко Вълев от Ямбол, известен като ловеца на мигранти, е за 24 часа в ареста. Това съобщиха от полицията днес.

Поводът е побоя, който нанесе на просяк-измамник, кйто се преструва на инвалид в хипермаркет в Равда. 

Ямболският бобоит показа нагледно как мъж, просещ в инвалидна количка, демонстриращ, че няма два крака, всъщност ги крие в специален „джоб“ под горната част на седалката.

Всичко това е заснето на видео.

По непотвърдена информация клошарят от видеото е същият този, който допреди дни беше „без ръка“ и бе заловен от бургазлията Красен Парушев да се прави на безрък – чрез специален колан, в който скрива ръката си така, че отвън да изглежда все едно я няма.

Ето какво съобщиха от полицията:

Във връзка с видеоклип, публикуван в социалните мрежи и различни медии, касаещ агресивно отношение към мъж, представящ се за инвалид и просещ на входа на хипермаркет в с. Равда, служители от РУ Несебър са се самосезирали и са образували досъдебно производство за хулигански действия, по които за срок от едно денонощие е задържан извършителя на противоправната проява – 36-годишен мъж от Ямбол. 

Същият е дал обяснения за действията си. Към момента продължава работата по установяване на просещия мъж, свидетели на хулиганските действия, както и самоличността на снималото клипа лице. По случая е сезирана и Районна прокуратура - Бургас.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови