Освиниха новия фонтан в Поморие

Снимки на калта и боклуците в новия фонтан бяха пуснати на страницата на община Поморие

днес.

„Уважаеми съграждани, фонтанът в градинката до НЧ „Светлина 1939” е направен , за да има нашият град по-красив облик и да бъде той по-привлекателен за туристите, които ние чакаме всяко лято. Предложението за изграждане на такъв фонтан дойде от вас, по време на обществените обсъждания на бюджет 2013 г. Ние, общинското ръководство, откликнахме на вашето предложение и сега фонтанът краси градинката, в която се разхождаме всички и в която ще се разхождат туристите и гостите по време на летния сезон. Днес заварихме фонтана с изхвърлени в него кал и боклуци. Уверени сме, че не бихте искали туристите да го видят в състоянието, в което бе днес“, пише в обръщените на общинската администрация до поморийци.

В същото време съгражданката им Виолета Атанасова се е заканила за изпрати и тя снимки от места, които са „развъдници на болести“ - заграденото пространство между хотел Поморие и новия до него, цялата улица по продължение на плажната стена, около таверна "Олимп" на пристанището.

„Община, в "твоите ръце" е кочанът за глоби. Всеки който не поддържа мястото си в лицеприятен вид да бъде санкциониран“, пише Виолета Атанасова до общинарите.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови