Изгоряха бар и магазин в Приморско, 68-годишна рускиня пострада

На 18 януари около 19.40 ч. в Районно управление - Приморско е получено съобщение за пожар, възникнал в партерното помещение на четириетажна жилищна сграда, разположена на ул. „Лагуна“ № 6 в Приморско. 

Огънят е потушен от два екипа на РСПБЗН - Приморско и Царево. От пожара изгорели бар „The Place“ и магазин за хранителни стоки заедно със складово помещение /и двама обекта са сезонни, като към момента са били зазимени/. 

От инцидента обгоряла част от фасадата над търговските помещения. Вследствие на пожара пострадала 68-годишна - постоянно пребиваваща в  България и живееща на втория жилищен етаж над търговските обекти руска гражданка. 

Жената се уплашила от огъня и напуснала сградата, като при преминаване през входната врата, разположена в непосредствена близост до горящото заведение, получила обгаряния около 10 %. Жената е откарана до УМБАЛ – Бургас и след медицински преглед е освободена за домашно лечение. 

От пожара изгоряло оборудването на търговските обекти. Причините за инцидента, както и стойността на нанесените щети са в процес на изясняване. Предстои извършването на оглед в светлата част на денонощието.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови