Дрогирана предизвика ПТП на пътя Руен – Добра поляна

На 24 октомври в 16.50 ч на пътя Руен – с. Добра поляна лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 42-годишна жена от с. Добра поляна /тествана за употреба на алкохол и наркотични вещества – втората проба била положителна за употреба на опиати/

поради неосигуряване на достатъчно странично разстояние при изпреварване допуска ПТП с лек автомобил «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 49-годишна жена от с. Добра поляна. 

От удара в предната част на изпреварвания автомобил, л.а. «Фолксваген Голф», управляван от 42-годишната жена навлиза в крайпътен отводнителен канал и впоследствие спира на пътното платно. 

Изпреварваната лека кола също губи контрол и навлиза в крайпътен отводнителен канал вдясно от пътя. 

От ПТП пострадали : 42-годишна жена от първата кола /настанена за лечение в УМБАЛ – Бургас с контузия на корема/, 48 годишна пътничка във втората кола /получила оток на дясното око, прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение/ и водачката на втория автомобил /получила фрактура на прешлен, настанена за лечение в болница «Сърце и мозък»/.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови