Коледна работилница очаква созополските деца

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Истинско творческо приключение и коледно забавление очаква малки и големи деца в Детската Коледна работилница, която ще ги очаква на 19 декември от 14.30 часа в сградата на Общинския съвет в Созопол.

 

Джуджета и джуджанки ще пристигнат в Созопол, за да направят коледни подаръци и картички. Децата на града ще имат възможност с красиви и екологични  материали да сътворят картички за своите близки или оригинални писма до дядо Коледа. Екипът, който организира Коледната работилница  ще предостави материали, които ще са безплатни за децата. Идеята е изпод ръцете на децата да се създаде красота и празник. Ще използват нови, иновативни техники и консумативи, а джуджетата и джуджанките на Дядо Коледа ще им помагат в майсторенето.

Добрият старец е поверил тази важна и приятна  задача на созополските деца и всеки, дори и за първи път да опитва, ще може да сътвори своята идея с помощта на неговите помощници. Приятните емоции и празничното настроение в детската работилница са истинския подарък, който ще получат малките сръчковци.

Детската коледна работилница е организирана от екипа, който успешно реализира лятното издание на Седмица на детето на морето. Преживяването си заслужава, твърдят от екипа.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови