Пет основни задачи до края на мандата на Панайот Рейзи

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Най- важната задача, която стои пред нас за тази и следващата година е приключване на проекта за Водния цикъл,заяви кметът Рейзи и запозна общинските съветници с основните обекти,които ще се изграждат.

 

В Созопол предстои изграждането на КПС и колектори в района на старото и новото пристанище,т.нар. променада. Най- сериозно ще бъде строителството от изграждането на Водния цикъл в град Черноморец. Обектите, които включва проекта там трябва да бъдат завършени до началото на следващато лято, за да се гарантира спокоен и успешен туристически сезон. Успоредно с изграждането на съоръженията за водния цикъл ще бъде подменена старата В и К на Черноморец и ще бъде изградена нова, за което ще бъдат осигурени средства от общинския бюджет.

Другият приоритет е довършването на стадион „ Арена Созопол“  с изграждането на помощното игрище, подземния паркинг и още няколко необходими съоръжения. Строителството там трябва да приключи до април месец догодина, за да посрещне отборите от Европейското първенство за юноши до 17 годишна възраст.

Третият обект, който е от изключително значение за Созопол и близките до общинския център населени места , е поликлиниката. Нейното строителство ще стартира в най- скоро време,заяви кметът Панайот Рейзи ,като уточни че са осигурени всички необходими документи за строителството й.

До края на мандата на кмета Рейзи ще бъде довършено и строителството в жилищните квартали 52 и 53, където първо се изграждат комуникациите и едва след това собствениците ще могат да строят жилища на своите имоти. 

Петият основен приоритет пред екипа на Панайот Рейзи е изграждането на новото пристанище в град Черноморец.

Има още много неща да се свършат, но това са най- важните обекти, които трябва да приключим, заяви кметът Рейзи и подчерта,че за изпълнението им ще са нужни както усилията на общинската администрация, така и подкрепата на местния парламент.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови