Кметът на Созопол изпраща първокласничка

Потребителски рейтинг: 0 / 5

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

Най- малката дъщеря на кмета на Созопол Панайот Рейзи е една от многото щастливи първокласници, които днес за първи път чуха училищния звънец. Малката Дария е ученичка в софийско училище и получи поздравления за първия учебен ден от най- близките си.

 

Панайот Рейзи откри учебната година в СОУ”Св.св.Кирил и Методий”,където самият той е учил и отправи специално послание към созополските първолаци.”Може и да срещнете трудности по пътя на знанието, но винаги разчитайте на любовта на родителите си, грижата на учителите си и моята подкрепа, защото вие, децата на Созопол сте бъдещето на този град”- заяви развълнуван созополският градоначалник. Заедно с председателя на общинския съвет Красимира Германова и кандидат- депутатът от ГЕРБ Диана Йорданова,кметът Панайот Рейзи посети класните стаи на първокласниците и ги зарадва с подаръци.

„Всяка година се вълнувам на този ден, но сега съм много щастлив,защото Дара е първокласничка”- заяви за burgasdream,com Панайот Рейзи и добави че задълженията му на кмет са го  възпрепятствали лично да изпрати малката Дара на училище.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови