Дадоха старт на Сезон 2023 в Созопол /снимки, видео/

Атракивен старт на летния сезон бе даден снощи в Созопол. 

Жана Бергендорф, Жаклин Таракчи, Тома Здравков и бургаския Аквамен – Калоян Николов влязоха в „Битката на гласовете“. Това се случи на сцена на плажа, където местни и гости на курортния град се наслаждаваха на шоуто на фона на морето.

Водещ бе популярният Айъвън. Световни и български хитове накараха всички да пеят и танцуват на брега на морето, настроението бе приповдигнато. 

„Пожелавам това лято да е рекордно успешно за Созопол и всички, които се докоснат до магичната атмосфера на Созопол да отнесат едни прекрасни спомени от преживяното тук и да се завръщат тук отново и отново“, заяви областният управител проф. Мария Нейкова.

Поздравителен адрес изпрати новият министър на туризма Зарица Динкова.

Созопол има туристически продукт за туристи с различни интереси. Убеден съм, че с милите , услужливи мои съграждани всеки би се почувствал като у дома си, заяви кметът Тихомир Янакиев.

Народният представител от ПП-ДБ Даниела Божинова, председателят на Общинския съвет – Георги Пинелов, представители на туристическия бранш, концесионери на плажове, общински съветници, хора от културните среди, сред които художниците Иван Бахчеванов и Ангелина Недин, бяха гости на партито.

За епицентър на събитието бе избрано изискано заведение на централния плаж, а кетърингът бе на световно ниво, приготвен от известния шеф-готвач Атанас Маринов, работил във Франция и Англия. 

Сред специалните гости бяха и лекарите от Пирогов, които по-рано преглеждаха безплатно деца в Бургас.

Празникът завърши с атрактивно светлинно шоу и пищна заря.

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови