Созопол с награда за туризъм

С наградата „Златен приз“ за принос в утвърждаването на Созопол като водеща туристическа дестинация за 2013 г. е удостоен кметът на община Созопол Панайот Рейзи.

 

Кметът на община Созопол Панайот Рейзи доказа през  годините, че новаторството, подкрепата  и създаването на добри условия за туризъм  повишават перспективите пред  обществения сектор и бизнеса за развитие на всички видове туризъм и  утвърждаването на Созопол като запазена марка сред българските курорти. 

Престижните награди за развитие на туризма ще се връчат за единадесети път по време на ХХХI-та Международна туристическа борса „Ваканция и СПА Експо” на лидерите ,допринесли за развитието и популяризирането на туризма в България.

Наградите „Златен приз“ са учредени от списание „Отдих и туризъм“, за да популяризират и мотивират представителите на родния туристически бранш да развиват модерен и качествен туризъм.

Критериите, по които Комисията за номинациите се ръководи за удостояване с наградата са  Висока култура на обслужване и професионален мениджмънт - фактори за утвърждаването на България като привлекателна туристическа дестинация. 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови