Турнир по подводен риболов ще се проведе в Царево

За втора поредна година община Царево и Българската федерация по подводни спортове организира открит турнир по подводен риболов „Василико” – 2015 г.

Състезанието ще се проведе на 5 септември 2015 г. като отборен турнир по двойки. Първенството е и част от програмата на най-големият Рибен фестивал в Царево на 5 септември, като отборът на БФПС ще се включи в състезанието по приготвяне на най-вкусна рибена чорба.

Времетраенето на надпреварата ще бъде в рамките на 5 часа. Проявата ще бъде в акваторията около Царево между с. Лозенец и залива на с. Варвара, с изходна база пристанището на Царево от 10:30 ч.

Откритият турнир по подводен риболов с международно участие се организира от Българската федерация по подводни спортове и община Царево въз основата на правилниците на Световната конфедерация по подводна дейност. Турнирът е отворен за всички бивши и настоящи състезатели по подводен риболов, представени от клубове на БФПС по установения ред и уредили личното си членство в нея. Той е отборен, по двойки. Международните клубни отбори се приемат според правилника на CMAS. Допускат се само състезатели, навършили 18 години.

Добавете коментар


Защитен код
Обнови