Цветан Цветанов в Царево: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България

Всички помним, че по време на управлението на Пламен Орешарски, издигнат от БСП и ДПС, бяха спрени европейските фондове.

Правителството на Бойко Борисов се върна на власт, благодарение на волята на хората. Върнахме се в единствения възможен път на развитие – европейският. Това каза пред жителите на Царево председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той обясни, че европейската солидарност е много ценна за развитието на всички населени места в страната. 

Зам.-председателят на ГЕРБ подчерта, че победата на Цецка Цачева и Пламен Манушев на президентските избори ще даде допълнителна стабилност на държавата. „Когато правим своя избор, трябва да изберем най-достойните хора. Трябва да знаем коя е политическата сила, която стои зад дадените кандидати. Във всеки избор трябва да знаем кой носи политическата отговорност. ПП ГЕРБ издига своите кандидати и стои твърдо зад тях. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще започнат своя управленски мандат през 2017 година с подкрепата на всички български граждани, които им гласуват доверие на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ посочи, че Цецка Цачева е способен юрист и добър човек. „Всеки, който е имал възможност да общува с нея е останал възхитен от професионалните и личностните й качества. Цачева никога не се промени и остана близко до хората в цялата страна. Силната подкрепа на първата жена президент на България Цецка Цачева ще бъде вицеадмирал Пламен Манушев, който е служил 40 години в българската армия“, заяви още Цветан Цветанов.

Цветанов похвали местната структура на партията в Царево. „ГЕРБ е партията, която води открита, позитивна и градивна кампания и може да застане с очите си пред всичките наши избиратели, с които се срещаме по места. Спомням си когато Георги Лапчев правеше първата си кампания тук по време на местните избори - беше много трудно. Насреща си имахме това, което имаме и днес в тази кампания – популизъм и абсолютно несъстоятелни тези от страна на опонентите ни. Като кмет Георги Лапчев доказа категорично, че работи в интерес на всички жители на Царево”, заяви още той.

Евродепутатът от ГЕРБ и зам.-председател на групата на ЕНП в Европейския парламент Мария Габриел заяви, че членството на България в Европейския съюз и НАТО е без алтернатива. „Това е единственият път, който ни води към стабилност и сигурност“, обясни Мария Габриел.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови