Царево с нова рекламна визия на туристическа борса Ваканция и СПА Експо 2023 

Община Царево участва със самостоятелен щанд в 39-то издание на Международната туристическа борса ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2023. Международното туристическо изложение се провежда от 15 до 17 февруари в Интер Експо Център – София, под егидата на Министерство на туризма на Република България.

Щандът, с който Община Царево участва тази година в Международната туристическа борса “Ваканция и СПА Експо” в София, е сред най-атрактивните и с напълно нова визия. Тя се представи с изцяло нов рекламен продукт, рекламни брошури на всяко населено място от територията й, на които са отбелязани най-интересните и красиви места от съставните селища. 

Общината се представи освен с рекламни материали и  с направена специална дегустация на местни специалитети като традиционен Странджански зелник, тиквеник с чубрица – по рецепта от Странджанското село Кости и богат кетъринг с морски дарове. 

На събитието присъстваха заместник кметът на Община Царево Марин Киров, Мария Конярова – секретар на общината и служители от общинска администрация Царево. Щандът бе посетен от министъра на туризма Илин Димитров, народни представители, бивши министри и представители от туристическия бранш и граждани. 

Големият интерес към щанда на Община Царево на Международната туристическа борса, предвещава още по-силен сезон за лято 2023 г.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови