Полските туристи се завръщат в Царево

,,Полските туристи се завръщат в Царево през сезон 2023”, това заяви Тони Игнатова от Хермес Александрия по време на туристическото изложение ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2023.

Община Царево участва със самостоятелен щанд в 39-то издание на Международната туристическа борса. ВАКАНЦИЯ И СПА ЕКСПО 2023  се провежда от 15 до 17 февруари в Интер Експо Център – София, под егидата на Министерство на туризма на Република България.

През летния сезон тази година Царево ще посрещне първите организирани групи с туристи от Полша. Има тенденция и на туристи от Чехия, които са останали много доволни и се връщат с приятели в Царево за своята лятна почивка. 

Тони Игнатова посети щанда на Царево и изрази положителната си оценка за дългогодишното партньорство с общината. Царево привлича туристите с красивите си плажове и развита градска среда - крайбрежни алеи и паркове.

Атрактивният Памбос посети също щанда на Царево и сподели своите красиви спомени от нашата община. Той и стотици посетители се радват на привлекателния щанд на Царево.

Кметът на София Йорданка Фандъкова разгледа с интерес представянето на община Царево на Международната туристическа борса Ваканция и Спа Експо 2023 и прие поканата да посети ,,Перлата на Юга‘‘.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови