Проведоха среща с МВР за безопасност и сигурността в Царево

В заседателната зала на НЧ “Георги Кондолов 1914” - гр. Царево  в присъствието на комисар Генчо Атанасов зам.-директор на ОД МВР - БУРГАС, главен инспектор Владимир Колев - ВПД Началник РУ-Царево и кмета на община Царево Марин Киров, се проведе среща между институциите.  

В работното съвещание участваха кметове и кметски наместници на община Царево, административния секретар и председателя на ОБС - Царево директорите на СУ “Н.Й.Вапцаров” - Царево и ДГ “Ален мак”. Обсъдена беше средата за сигурност и начините за подобряването й.

Комисар Атанасов даде заявка, че ще бъдат засилени проверките за алкохол, наркотици шумни превозни средства. Той апелира да се търси връзка със полицейските служители за всяка ситуация, която би нарушила спокойствието и реда на гражданите.

Кметът на община Царево сподели, че по-добрият диалог между всички институции допринася за по-добри общи усилия за справяне с противообществените прояви.

Киров сподели, че община Царево ще подкрепя МВР като поема разходите за командировани служители на министерството през летния сезон, които помагат за поддържане на реда в общината.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови