Остават броени дни до най-свежият морски фестивал на Южното Черноморие/снимки/

"Изпързаляй лятото" е единственото по рода си събитие на открито, което предлага в продължение на три дни - от 17 до 19 юли, многобройни водни атракциони.

Точно една седмица остава до най-екстремното и най-вълнуващото морско приключение по Южното Черноморие. В рамките на три дни – 17, 18 и 19 юли Царево ще се превърне в безплатен увеселителен парк за любителите на екстремни преживявания.

Фестивала „Изпързаляй лятото“ идва в Царево с най-дългата водна пързалка в страната. Единственият по рода си фестивал ще предложи многобройни атракциони и DJ партита в рамките на три дни. 

Най-дългата пързалка ще бъде осветена и ще се разпростира по улиците на Царево, до пристанище „Мичурин”. Сред първите, пуснали се по най-голямата пързалка на Балканите, ще бъде и Део. Популярният водещ ще забавлява гостите на тридневното събитие. Компания ще му прави рапърът Играта, както и диджеите на Hacienda beach club Mr. K и Dimo BG.

 В непосредствена близост до пързалката ще бъде разположен и Big Blop, или с други думи – комбинация между скачане на батут и скокове във вода. Тъй като Голямата възглавница може да изпрати всеки на няколко метра напред – тя ще бъде разположена в открито море, на пристанище Мичурин. Ще бъде изградена и рампа за скок с колела в морето. Любителите на сърфа ще имат възможността да наблюдават демонстрациите на професионалистите на водния спорт, както и да се обучават.

Ела и ти! Пусни се по най-дългата водна пързалка на Балканите, която ще преобрази улиците на Царево и ще донесе изключителни емоции на малки и големи.  Big BLOB,  вело рампа в морето, сърф училище и демонстрации, водни атракциони,  най-добрите нощни партита под открито небе с невероятните диджеи на Hacienda beach club - DJ Mr. K и DJ DIMO BG и много други изненади очакват жителите и гостите на Царево.

„Това е е единственият по рода си фестивал в България. Организира се за първи път, но амбициите на общината са да го превърнем в традиция. За първи път в България ще превърнем една улица в пързалка. Целият залив ще се превърне в импровизиран аквапарк, но не затворен с билетче, а свободен за всички. Ще има забавления както за най-малките, така и за големите. Две денонощия ще бъде непрекъснат купон”, заяви кметът на Община Царево инж.Георги Лапчев.

За вашето добро настроение през целия ден ще се погрижат нашите водещи Део и Играта. И  не забравяйте, всичко това безплатно, само на 17,18 и 19 юли, на пристанище Мичурин, гр. Царево ! 

За повече информация, посетете фейсбук страница: #ИзпързаляйЛятото

 

 

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови