Събитийният туризъм във фокуса на руски туристически форум

България ще се представи с ученически лагери и детски фестивали

Българското туристическо представителство в Руската федерация е поканено и ще участва в V юбилеен Международен туристически форум «VisitRussia» 24-25.09.2015г., гр. Ярослав, Руска федерация. България ще присъства на руския туристически форум с имиджов щанд и презентация на страната с акцент на събитийния туризъм. Ще бъдат представени възможностите на морските и планински курорти за провеждане на ученически лагери за отдих, както и най- атрактивните международни детски фестивали, които се провеждат по Българското Черноморие.

V юбилеен Международен туристически форум се организира в навечерието на Световния ден на туризма и на него ще се срещнат ръководителите на водещите национални и регионални руски туристически институции, представители на популярни в Русия чуждестранни туристически направления. Това е още един шанс да представим страната ни като желана за руските туристи дестинация.

Правителството на Ярославска област, където туризмът е един от приоритетните и бързо развиващи се икономически отрасли, предоставя възможността да се провежда ежегодно тази среща на представителите на администрациите, туристическия бизнес, инвеститори, средства за масова информация и др., и да се обсъждат актуални въпроси от областта на туризма.

Поканени за участие и потвърдили към момента присъствието си на Форума са представители на туристическите администрации и бизнеса на всички региони от Централния федерален окръг -  Белгородска, Брянска, Владимирска, Воронежска, Ивановска, Калужска, Костромска, Курска, Липецка, Московска, Орловска, Рязанска, Смоленска, Тамбовска, Тверска, Тулска, Ярославска области и гр. Москва. Участие ще вземат и ръководители на големите руски туроператорски компании, които предлагат туристически програми, свързани с културно-познавателни маршрути в страната и чужбина. Ще участват и националните офиси по туризъм на България, Германия, Финландия, Армения, Китай.

 

Добавете коментар


Защитен код
Обнови